19 Aralık 2008 Cuma

Nöbetçi Karakterleri # 2 : Kadir

Nöbetçi camiasının genç yeteneklerindendir. Tahminen 26-28 yaşlarında olan Kadir tabiki Ağrı'lıdır.
Nöbetçinin şizoya zaafı olan üyelerindendir. Herkesin elinde muhtelif kağıtlar varken o en önce şizoya bakar sonra da şizodaki kağıda göre tek tek herkesin elini inceleyerek kimin yanında oyunu seyredeğine o şekilde karar verir. Bir anlamda zayıfı korumaktan ziyade, güçlünün yanında olmayı tercih eder. Başarıyı her zaman takdir etmiş bir karakterdir. Oyunda sürekli king yapılması için gerekli teşviki ve gazı verir. Beşiktaşlı taraftarıdır Engin ve Tunç ile yakın temas halinde Beşiktaş'ın maç analizine dayalı sohbetleri vardır. Bizim geldiğimizi gördüğü anda çaktırmadan mekandaki en iyi 52 yi getirmesi en sevdiğimiz özelliğidir. Zira onun yokluğunda nasıl bir kağıt geleceği belli değildir.
Nöbetçinin kapanışından sonra da bayram seyran ve derbi maç zamanlarında görüşülen telefonlaşılan sevdiğimiz bir karakterdir.

2 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ne 26-28 i olm , adam 22 yasinda en fazla . Askerligini yeni bitirdi geldi . bunun disinda yazini ilk defa cok begendim , edebiyata ve estetige ozen gosterince bak ne guzel oluo iste ... Neyse screboard u guncellemeyi unutma cnm ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

şu yan tarafı da bir güncelle artık ha .