5 Eylül 2008 Cuma

Match Day # 13

İnternet Devri başlayalı beri ilk kez 6 'lı guguç performansı yaşandı. Absürdlükte son nokta olduğu görüldü ama öte yandan zevkli bir oyun olduğu mütaala edildi. Kafadan işenen aslar , papazın dönmüşlüğü yok , yanlış dağıtmalar , artık klasikleşen Emre imzalı parçalı gömmeler , 0 (sıfır) puanla şampiyonluk , kırmızı kartlar, goller .... Samiyen 'de kızılca kıyamet koptu ... Aynı elde 2 kişiye birden renksiz el gitmesi , Engin 'in 4 kere dağıtma eziyetine maruz kalması ve bir türlü oynanıp tescil edilemeyen son el de cabası . Tunç 'unkisi ise geriden rekor çabası ( - 445li yaldızlı 0,5 ortalama . ohaaaa ama gerçek !!! )

Gökhan , Guguç Federasyonu tarafından onaylanmamış +2 puanlı bir no batışa ( eee , 6 lı guguçta batmamak çok zor ... ) ramak kalmıştı . Ama gece sonunda 12 puanı arada indiragandi yapıverdi .

Hee , unutmadan King 7dir bunda ha !!! Bu karar alındı . ( El sayısı 10dan 8' e düşüyor, 4 kağıda birden bakıp almak avantaj sağlıyor , falan filan ... )


1. Oyun ( 11 el )
1. Gökhan : 7
2. Engin : 5
3. Emre : 4
4. Birol : 3
5. Serhat : 2
6. Tunç : 0 ( King Patlaması )

2. Oyun
1. Emre : 7
2. Gökhan : 5
3. Birol : 4
4. Engin : 3
5. Serhat : 2
6. Tunç : 1

Tarih : 04 Eylül Perşembe 2008
Mekan : Nöbetçi
Günün Birincisi : Gökhan ( 6.00 ortalama )

2 yorum:

Emre OCAKOĞLU dedi ki...

engin bu resimleri de arşiv yapmak lazım. üst yazılarıyla beraber çok komik oluyor bence :)) ilerde çok güleriz

Engin Gürses dedi ki...

O resimlerin hepsi duruyor . ama benim kareoke yaparkenki resimin üstünde ne yazıyordu bir türlü hatırlayamıyorum. Fıtık olucam dünden beri aklıama gelmiyor. Hatırlayan var mı ???